Tiramisu

2017.10.11

Hozzávalók:

  • 50 dkg mascarpone
  • 4-5 ek. cukor
  • 4 dl habtejszín
  • 2 csomag babapiskóta
  • 4 dl frissen főzött kávé 
  • kb. 1-2 ek. kakaó a tetejére
  • 1 cs. vaníliás cukor
  • 2 tk. rumaroma
  • 2 tk. vanília aroma 

Elkészítés:

Először lefőzzük a kávét és hagyjuk egy kicsit kihűlni. A habtejszínt kemény habbá verjük,utána a mascarponét a cukorral jó alaposan kikeverjük és kis adagokban hozzákeverjük a felvert tejszínt, majd a vaníliás cukrot, a vanília aromát és a rumot is hozzáöntjük. Ízlés szerint a krémbe is rakhatunk kávét.

Jöhet az összeállítás.A babapiskótákat a kávéba mártjuk és egy sort teszünk ki,egy már előre kikészített tálba.Ezután jön egy kis adag krém,majd megint egy sor babapiskóta.Ezt a műveletet addig ismételjük,míg elfogy a krém(az legyen a tetején).Végezetül megszórjuk kakaóval és tálalásig a hűtőbe tesszük minimum 2-3 órára.

© 2017 The Baking Girls receptjei. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el